Hoe Frederik met Optiek Dejonghe zijn ondernemersdroom waarmaakt

Frederik zag zichzelf al snel als ondernemer. Toen hij op 35-jarige leeftijd Optiek Dejonghe kon overnemen, werd deze droom werkelijkheid. Tien jaar later vind je de winkel pal op de Grote Markt in Poperinge en is het aanbod (zonne)brillen serieus uitgebreid. Hij vertelt ons over Optiek Dejonghe, het belang van klantenadvies en zijn samenwerking met CCV. 
 
Bij Optiek Dejonghe wandel je binnen in een moderne winkel met meters keuze aan (zonne)brillen. Frederik: Wij staan klaar om iedereen te helpen en adviseren, van de allerkleinsten tot de wat oudere medemens. In onze winkel staat vriendelijkheid en rust centraal. Door goed te luisteren naar de wensen en noden, streven we ernaar elke klant tevreden naar huis te laten gaan. Niets doet mij meer plezier dan mensen die mij vertellen hoe blij ze zijn met hun nieuwe bril of lenzen. De ‘help’-factor geeft me elke dag de drive om te kiezen voor het ondernemerschap.”

 

Klantenadvies in perfecte combinatie met een vlot betaalproces

Als ondernemer streeft Frederik naar een goede klantenservice, ook tijdens het betaalproces. De tweedelige betaaloplossing CCV Duo Base staat dan ook centraal in de winkel. Frederik: “De meeste klanten betalen met de bankkaart en de laatste tijd zien we jongeren ook steeds vaker hun smartphone of horloge gebruiken als betaalmiddel. Kort even boven de betaalterminal houden, bevestigen en klaar!”

Frederik: “Het grootste voordeel van elektronische betalingen voor mij en Optiek Dejonghe is het gemak voor de klant en de snelheid van de betalingsverwerking.” 

Frederik’s tip voor collega-ondernemers: “Laat je begeleiden door de juiste partners wanneer je denkt aan ondernemen. Sta van bij de start ook stil bij je betaalproces, want dat komt je later zeker ten goede.”

 

Sparren met onze betaalexperts?

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen met het ontzorgen van jouw betaalverkeer? Aarzel niet om onze betaaloplossingen te bekijken.