Klaar voor het nieuwe horecaseizoen: 5 slimme tips om goed van start te gaan!

Wanneer de eerste zonnestralen zich aandienen, trekken we er massaal op uit om van het mooie weer te genieten. Als horecaondernemer sta je te popelen om je gasten weer te verwelkomen. Een goede voorbereiding is essentieel om het nieuwe seizoen vlekkeloos te starten. Daarom delen we 5 praktische tips voor een optimale betaalervaring van jouw klanten.

Tip 1. Voorbereiding is Key: Zet je betaalautomaten tijdig aan

Tijdens de voorbereidingen van het nieuwe seizoen worden ‘extra’ betaalautomaten weer aangezet. Voor elektronische apparaten geldt dat na een periode van inactiviteit bij de eerste keer opstarten problemen kunnen ontstaan. Voorkom teleurstelling en zet je betaalautomaat tijdig aan.

Wist je dat je online ook storingsinstructies kan terugvinden? Bij veelgestelde vragen staan eenvoudige instructies. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een storing, weet dat onze professionele helpdeskmedewerkers voor je klaar staan.

Tip 2. Voorkom lang wachten, zorg voor voldoende betaalautomaten

Service is belangrijk, daar hoort ook een vlot afrekenmoment bij. Je wilt immers niet dat je gasten onnodig lang moeten wachten om af te rekenen, een tevreden klant is een terugkerende klant. Zorg ervoor dat er voldoende betaalautomaten beschikbaar zijn in je zaak. Wil je jouw gasten snel kunnen laten afrekenen? De mobiele betaalautomaten van CCV bieden hierin uitkomst.

Maak als bestaande klant nu tijdelijk gebruik van onze online salesaanbieding “3 maanden gratis huur” bij een bijkomende terminal, en ga de zomer in zonder huurkosten! Bestel direct

Bekijk ons horeca aanbod

Tip 3. Voldoende supplies

Zorg voor voldoende supplies. Heb je genoeg pinrolletjes, heb je voldoende oplaadpunten voor je mobiele betaalautomaten, heb je nog draagtasjes nodig? Op onze webshop bestel je eenvoudig al je supplies voor het komende seizoen.

Tip 4. Passende betaalmethode

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe betaalmethodes bijgekomen. Wist je dat eind vorig jaar 33% van alle kassabetalingen met een telefoon of smartwatch werd afgerekend? Belangrijk is dat je de klant laat betalen naar voorkeur of dit nu contant, met de betaalpas, telefoon en smartwatch of met de creditcard is. Nieuwsgierig naar de populairste betaalmethoden? Lees hier meer.

Tip 5. Sparren met onze betaalexperts

Twijfel je of je klaar bent voor het nieuwe seizoen? Onze betaalexperts staan voor je klaar en geven graag een passend advies.

We hopen dat onze tips bijdragen aan een optimale betaalervaring van jouw klanten en wensen je een succesvol horecaseizoen toe!