Chat with us, powered by LiveChat

CCV Tap & Go: QR-betalingen op je smartphone

Gratis app. Betaal enkel wat je verbruikt.

Vraag CCV Tap & Go aan

Voor wie is dit interessant?

Steeds meer consumenten gebruiken hun smartphone om te betalen en hebben dus minder cash bij zich. Dit aantal is het laatste jaar met maar liefst 110% gestegen. Bij de generatie jonger dan 35 heeft 83% een betaalapp op de smartphone. Bij de 55+ers is dat 60%.

Met CCV Tap & Go aanvaard je Bancontact QR-betalingen waar en wanneer je maar wil, zonder dat je daarvoor moet investeren in een betaalterminal. QR is interessant bij betalingen op verplaatsing, voor ondernemers die mee willen zijn met de nieuwste betaaltrends of als goedkope back-up voor je betaalterminal.

CCV Tap & Go

CCV Tap & Go

Hoe werken QR-betalingen?

Betalen via QR-code is snel, gemakkelijk en efficiënt: scannen, bevestigen en klaar! Deze manier van betalen is uiterst veilig en neemt de nadelen van cash betalingen weg.

Bedrag ingeven

1. Bedrag ingeven

Jij geeft als ondernemer het te betalen bedrag in in de app en bevestigt om de unieke QR-code te genereren.

scannen

2. Scannen

Je klant scant de QR-code via zijn of haar bankapp of Payconiq by Bancontact app. Hij of zij hoeft dus niks extra te installeren.

Bevestigen

3. Bevestigen

Je klant bevestigt de betaling door het ingeven van zijn of haar pincode. De app toont meteen of de betaling is gelukt. Stuur indien gewenst via e-mail een betalingsbewijs naar je klant.

Voordelen van de CCV Tap & Go voor jou als ondernemer

Geen vaste kosten

CCV Tap & Go is volledig gratis te installeren. Je betaalt dus geen abonnements-of opstartkosten. De enige kost die telt is de transactiekost waarbij de regel geldt 'geen transacties = geen kosten'. Ontdek onze transactietarieven.

Duidelijk overzicht

Bekijk het overzicht van jouw transacties in de app of in jouw klantenportaal MyCCV. In dit platform exporteer je heel eenvoudig een transactieoverzicht voor jezelf of je boekhouder.

Veilig en betrouwbaar

Met CCV Tap & Go heb jij als ondernemer de volledige controle over het betaalproces zodat je altijd zeker bent van de betaling. De app voldoet ook aan de recentste veiligheidseisen waardoor de QR-betalingen even veilig gebeuren als met een betaalterminal.

Kelsibelle

Ervaringen Kelsy Bostyn

Nagelstyliste in bijberoep

"Tegenwoordig heeft bijna niemand nog (voldoende) cash in zijn portefeuille en is een bezoek aan de bankautomaat vaak niet mogelijk wegens tijdsgebrek. Wie ben ik dan om hen hiertoe te verplichten? Bij Kell.si.belle kiest de klant zelf hoe hij/zij het liefst betaalt en mijn klanten appreciëren dat enorm."

Lees haar verhaal

Veelgestelde vragen over de CCV Tap & Go app

 • Hoe werkt de app?

  CCV Tap & Go werkt zoals elke mobiele applicatie via een internetverbinding. Dit kan zowel via WiFi als 4G.

 • Hoe installeer ik de app?

  Je vindt CCV Tap & Go terug onder de naam 'CCV SalesPoint' in de Android Play Store of de iOS App Store van je smartphone. Let op: de Tap & Go app is niet beschikbaar op tablet.

  Klik hier voor meer informatie over de te volgen stappen om met de app aan de slag te gaan.

  Italian Trulli

   

 • Hoeveel bedraagt de transactiekost?

  De kost per transactie is afhankelijk van het aantal gemaakte transacties. Hoe meer transacties je doet, hoe lager de transactiekost:

  Vanaf 2500 transacties: € 0,075 /trx

  1100-2499 transacties: € 0,080/trx

  750-1099 transacties: € 0,095/trx

  400-749 transacties: € 0,105/trx

  200-399 transacties: € 0,130/trx

  100-199 transacties: € 0,170/trx

  1-99 transacties: € 0,220/trx

  Heb je al transacties bij CCV? Dan worden je transacties via CCV Tap & Go samengeteld met de transacties van jouw terminal(s), m.u.v. transacties in het starterspakket, Fix pakket, Switch pakket en transacties met de CCV Mini.

  Nog niet overgeschakeld naar onze nieuwe transactieprijzen? Ontdek alle voordelen hier.

 • Wat is MyCCV?

  MyCCV is jouw persoonlijke klantenportaal. Naast het raadplegen van de gemaakte transacties, kan je er je bedrijfsgegevens aanpassen en vind je er een overzicht van je facturen.

 • Kan ik mijn klanten een betaalbewijs sturen?

  Jazeker! Op de bevestigingspagina kan je ervoor kiezen om het e-mailadres van je klant in te geven. Op die manier ontvangt hij of zij een digitaal betaalbewijs.

 • Waar kan ik een overzicht van mijn transacties raadplegen?

  Je kan op twee plaatsen een overzicht vinden van de gedane transacties: in de app zelf of in je klantenportaal MyCCV. In die laatste exporteer je eenvoudig een transactie-overzicht van de door jouw geselecteerde periode.

 • Moeten mijn klanten ook de app installeren?

  Neen. De klant scant de door jou aangemaakte QR-code met zijn of haar bankapp of via de Payconiq by Bancontact app. Je klant hoeft dus niets extra te downloaden!

 • Op welk toestel kan ik de app installeren?

  De CCV Tap & Go app werkt zowel op smartphones van Apple (IOS 9 of hoger) als Android (versie 5 of hoger), maar niet op tablet.

 • Kan ik de app op meerdere smartphones installeren voor dezelfde zaak?

  Jazeker! De app kan met dezelfde login-gegevens op verschillende smartphones geïnstalleerd worden. Zo kunnen zowel jij als zaakvoerder als andere werknemers gebruik maken van dezelfde app voor het ontvangen van QR-betalingen en werken jullie allemaal met hetzelfde transactie-overzicht.

 • Wie kan ik contacteren bij vragen?

  Onze supportmedewerkers helpen je graag verder. Je kan hen contacteren op het nummer 057/570 570 of via support@be.ccv.eu

Meer informatie aanvragen over de gratis Tap & Go app