Chat with us, powered by LiveChat
CCV Lifestyle photoshoot Retail

De kosten van elektronisch betalen

Wanneer je jouw klanten de mogelijkheid wilt geven om ook elektronisch te betalen, dien je rekening te houden met verschillende kosten. De prijs die je betaalt voor elektronisch betalen bestaat uit 3 delen:

CCV Lifestyle photoshoot Beauty

1. De betaalterminal

Allereerst dien je een betaalterminal aan te schaffen. Je kunt ervoor kiezen deze te huren of kopen. Ook zijn er meerdere types beschikbaar die elk geschikt zijn voor verschillende branches en ondernemingen.  De keuze tussen huren en kopen is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Ontdek onze betaalterminals
contact

2. Service overeenkomst

Nadat je een betaalterminal hebt aangeschaft sluit je een serviceovereenkomst af. Deze zorgt ervoor dat je betaalterminal steeds up to date is met de nieuwste software. Daarnaast wordt jouw terminal ook vervangen of gerepareerd bij een storing of defect. Zo kun je je zaak altijd draaiende houden. Wanneer je een betaalterminal huurt is er een serviceovereenkomst inbegrepen. Kies welke formule het beste past bij jouw onderneming. 

Onze serviceformules
CCV Lifestyle photoshoot

3. Transactiekosten

Bij de verwerking van transacties via de betaalterminal gaan ook bepaalde kosten gepaard. Zo betaal je een bedrag per transactie voor betalingen met debet kaarten en wordt er een vast percentage van het aankoopbedrag aangerekend voor betalingen met een kredietkaart. Laat je transacties verwerken aan een voordelig tarief zonder abonnementskosten. 

Ontdek onze voordelige transactietarieven

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.