Geschikt voor alle populaire betaalmethoden

De Mobile A920 is handig, snel en betrouwbaar

Met deze draadloze betaalterminal kunnen klanten betalen waar ze maar willen: bij een vast afrekenpunt, op het terras of aan tafel. Wel of geen kassaticket printen? Dat kunnen jij en jouw klanten zelf bepalen. Je stuurt het ticket namelijk ook eenvoudig toe via e-mail.

Deze handige, mobiele betaalterminal is ook geschikt voor onderweg. Dankzij de 4G-simkaart sta jij met de CCV Mobile A920 overal klaar om betalingen te ontvangen. De terminal werkt ook op wifi en switcht soepel en snel over op de gewenste verbinding.

Met ons Servicecontract Plus erbij, ontvang je bovendien altijd een optimale ondersteuning bij storingen, vragen en bestellingen. Kom je er telefonisch niet uit? Dan staat onze technieker binnen enkele uren bij jou op locatie.

Jouw mobiele betaalterminal kopen of huren?

De keuze tussen huren of kopen van een betaalterminal heeft een invloed op het maandelijks te betalen bedrag.

  • Koop je een terminal? Dan betaal je eenmalige aanschafkosten en de Plug & Pay-levering. Daarnaast betaal je een laag maandelijks bedrag dat bestaat uit een vast bedrag en een variabel bedrag.
  • Huur je een betaalterminal? Dan betaal je vaste maandelijkse kosten en een variabel bedrag.

Kosten

Vast, maandelijks bedragVoor een vast bedrag per maand huur je jouw betaalterminal, verwerken wij je transacties en ontvang je de beste service. Variabel, maandelijks bedragHet variabele bedrag hangt af van het totale aantal transacties van de maand. Je betaalt namelijk een vast bedrag per transactie.

Rekenvoorbeeld

Elk type transactie heeft bij CCV een standaard transactietarief op basis van een staffel. Hoe meer transacties jij per maand verricht, hoe goedkoper het tarief (vanaf €0,075). Bancontact-transacties onder 5 euro zijn volledig gratis.

Bekijk hier alle transactietarieven.

Huur jij de CCV Mobile A920 met een servicecontract Basic en heb jij deze maand 246 (debet)transacties, boven de 5 euro, ontvangen?
Dan betaal je deze maand:
€ 37,50 + (246 x € 0,140) = € 71,94

Kopen of huren?

Als jij de oplossing huurt

CCV Mobile A920 Huur
Servicecontract Basic
Transactieverwerking
4G Simkaart en abonnement
Subtotaal€ 37,50 p/m

Nu 3 maanden gratis!

Variabele kosten
Per transactie op basis van verbruik

Je betaalt

Plug & Pay€ 65
Totaal Eenmalig€ 65
Totaal per maand€ 37,50 p/m
empty line
empty line
empty line

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Als jij de oplossing koopt

CCV Mobile A920 Koop
Servicecontract Basic
Transactieverwerking
4G Simkaart en abonnement
Subtotaal€ 12 p/m

Variabele kosten
Per transactie op basis van verbruik

Je betaalt

CCV Mobile A920€ 665
Plug & Pay€ 65
Totaal Eenmalig€ 730
Totaal per maand€ 12 p/m

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Wat je ontvangt als je de Mobile A920 bestelt

Altijd en overal betalen via verschillende mogelijkheden

TicketprinterKassatickets printen of digitaal versturen? Het kan allebei. Veelvuldig gebruikEen stevige, mobiele betaalterminal met lange batterijduur. Future-proofMakkelijk in gebruik en je kan handige apps installeren. Altijd onlineSchakelt automatisch tussen 4G- of wifiverbinding. Realtime inzichtMet MyCCV heb je altijd een realtime inzicht in je transacties. BetaalmethodenBetalen met een smartphone, bankkaart, smartwatch of QR-code.

Veel gestelde vragen

Een Android-terminal heeft hetzelfde gebruikersgemak als een Android-smartphone of -tablet. Slimme apps vormen de basis van de bediening. Met een Android-betaalterminal kan je daarom veel meer doen dan alleen betalingen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een integratie met de loyalty app van Joyn.

Is de Mobile A920 iets voor jou?