Welke kosten zijn er verbonden aan elektronisch betalen? 

Wanneer je jouw klanten de mogelijkheid wilt geven om ook elektronisch te betalen, dien je rekening te houden met verschillende kosten. De prijs die je betaalt voor het aanvaarden van elektronische betalingen bestaat uit 3 delen:

CCV Lifestyle photoshoot Beauty

1. De betaalterminal

Allereerst dien je een betaalterminal aan te schaffen. Je kunt ervoor kiezen deze te huren of te kopen. Ook zijn er meerdere types beschikbaar die elk geschikt zijn voor verschillende branches en ondernemingen. De keuze tussen huren en kopen is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Ontdek onze betaalterminals
contact

2. Serviceovereenkomst

Nadat je een betaalterminal hebt aangeschaft, sluit je een serviceovereenkomst af. Deze zorgt ervoor dat je betaalterminal steeds up-to-date is met de nieuwste software. Daarnaast wordt jouw terminal ook vervangen of gerepareerd bij een storing of defect. Zo kun je je zaak altijd draaiende houden. Wanneer je een betaalterminal huurt, is er een serviceovereenkomst inbegrepen. Kies welke formule het beste past bij jouw onderneming. 

Onze serviceformules
CCV Lifestyle photoshoot

3. Transactiekosten

Met de verwerking van transacties via de betaalterminal gaan ook bepaalde kosten gepaard. Zo betaal je een bedrag per transactie voor betalingen met debetkaarten en wordt er een vast percentage van het aankoopbedrag aangerekend voor betalingen met een kredietkaart.

Informeer je daarom goed! Bij CCV kan je alvast rekenen op:

  • Geen transacties = geen kosten
  • Gratis transacties onder € 5
  • Hoe meer transacties, hoe goedkoper het tarief
Ontdek onze voordelige transactietarieven