CCV Online Payments als PSP

De betaaloplossing voor webshops en e-commercetransacties

Vraag CCV Online Payments aan

Vlot online betalingen accepteren met CCV 

Met CCV Online Payments heb je toegang tot een grote waaier aan online betaalmethoden zoals Bancontact, VISA, iDEAL, MasterCard, e-Maestro, PayPal, etc.  Bovendien zijn deze betaalopties volledig geïntegreerd in jouw webshop. Beschik je over CCV Shop? Dan kan je bestellingen en betalingen eenvoudig raadplegen vanuit één omgeving. Het is dus niet meer nodig om losse contracten af te sluiten met externe online betaalproviders. Snel, voordelig en gemakkelijk.

Zonder verplicht abonnement

Betaal enkel voor de gemaakte transacties.

Snelle bruto-uitbetaling

De volgende dag op je rekening

Voor elk webshopsysteem

Via een externe plug-in of API-documentatie 

Maximale beveiliging

Ingebouwde fraudemodule en 3-D Secure

Eerlijke tarieven en een breed aanbod aan betaalmethoden

Voor klanten is het belangrijk dat zij snel en makkelijk kunnen betalen op hun favoriete manier. Zo betaalt de ene persoon graag direct via Bancontact en de ander liever via een PayPal-account. Maar misschien heb je ook internationale klanten die het liefst hun kredietkaart gebruiken? Met Online Payments van CCV bied je de meest gebruikte betaalmethoden, zodat elke klant bij jou kan bestellen en betalen. Jij kiest eenvoudig welke betaalmethoden je wenst te gebruiken.

Scherpe tarieven

Geen opstartkosten

Geen abonnementskosten

Betaal per transactie

Tarief:
€ 0,39

Tarief:
0,20 + 1,75%

Tarief:
€ 0,20 + 1,75%

Tarief:
€ 0,20 + 1,75%

Tarief:
€ 0,20 + (PayPal)

VPAY

Tarief:
€ 0,20 + 1,75%

Tarief:
0,29

Tarief:
Geen extra kost

Tarief:
€ 0,25

 

Tarief:
€ 0,20 + (AmEx)

Tarief:
€ 0,20 + 1,6%

De kosten voor refund van alle bovenstaande betaalmethoden zijn € 0,19 per refund.

Volledig geïntegreerd in je CCV Shop

Beschik je over een CCV-webshop? Dan heb je slechts één platform nodig. Zo beheer je zowel je betalingen als bestellingen in jouw webshopomgeving. Geen nood aan meerdere logins!

Vraag snel CCV online Payments aan en bereid het volgende alvast voor:

Om ervoor te zorgen dat wij jouw aanvraag als nieuwe klant zo snel mogelijk kunnen verwerken moet jouw webshop een aantal essentiële (wettelijk verplichte) gegevens vermelden: 

  • KBO-nummer moet zichtbaar zijn
  • Contactgegevens moeten zichtbaar zijn (adres + mail en/of telefoon + vestigingsland) in verband met klachtenafhandeling 
  • Prijzen moeten zichtbaar zijn (en mogen niet misleidend zijn) 
  • Garantiebepaling moet zichtbaar zijn (en minstens 14 dagen zijn)  
  • Levertijd , op de website moet de levertijd vermeld worden en waar je klanten terecht kunnen bij overmacht of calamiteiten. (zoals te late bezorging, schade, zoekgeraakte pakketten). Ook moet er iets vermeld worden over de retourmogelijkheden (hoelang mag je retourneren en onder welke voorwaarden).

Om creditcards te kunnen accepteren moet ook het onderstaande op de website vermeld worden:  

  • De locatie van het verkooppunt die aan de kaarthouder wordt bekend gemaakt, moet de locatie zijn die bij de transactie is gebruikt.  
  • Het beleid voor levering als je met partners werkt. Versturen zij de pakketten zelf of gebeurt dat centraal. En wat betekent dit voor het retourneren?  
  • Het privacybeleid voor klantgegevens (alleen voor Europese klanten). 
  • De Algemene voorwaarden.

Zonder dat deze gegevens op je website aanwezig zijn mogen wij je aanvraag niet in behandeling nemen! Meer hierover kan je terugvinden op de site van de FOD Economie: Deze info moet u zeker vermelden op uw bedrijfswebsite - FOD Economie (bericht) (fgov.be) en: Verkoop via internet (e-commerce) | FOD Economie (fgov.be)

Vragen?

Heb jij nog vragen over bepaalde betaalmethoden of kan je hulp gebruiken om dit te integreren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze betaalexperts staan met plezier voor je klaar!