Maak jij gebruik van het 2G-netwerk?

In Nederland stoppen de telecomproviders met het 2G-netwerk. Accepteer jij betalingen in Nederland of ben jij gevestigd in het grensgebied? Houd er dan rekening mee dat het 2G-netwerk steeds minder stabiel wordt. Wil je problemen voorkomen, maak dan nu gebruik van ons aantrekkelijke inruilaanbod.

Stap in de toekomst

Er is veel veranderd in de betaalindustrie - van de vertrouwde betaalpas tot smartwatches en steeds digitaler. Wij streven ernaar dat je altijd een voorsprong hebt in de betaalwereld en daarom wijzen we je op de nieuwste mogelijkheden voor moeiteloos betalen.

Verhoog met het Android-besturingssysteem jouw gebruiksgemak , efficiëntie en bespaar kosten. Met deze betaalterminals heb je meerdere systemen in één, neem bijvoorbeeld bestellingen op of bied een loyalty app aan. Daarnaast heb je mogelijkheden voor QR-betalingen en eenvoudige koppelingen met administratiesystemen.

Wil je meer weten over de veranderingen in de betaalindustrie? Dan adviseren we je om een kijkje te nemen op deze pagina.

Android betaalterminals

Onze Android toestellen

Onze Android toestellen

Vaste betaaloplossing

Betalen jouw klanten op een vaste locatie in jouw zaak? Dan past een vaste betaaloplossing goed bij jou. Hierbij maak je gebruik van een vaste stroomaansluiting en internetverbinding. Zo ben je niet afhankelijk van een wifi-netwerk of het bereik van de 4G-simkaart.

Mobiele betaaloplossing

Ben je juist vaak onderweg? Of kunnen jouw klanten op meerdere plekken in en rondom jouw zaak afrekenen? Dan past een mobiele betaalterminal beter bij jou. Betalen op het terras, bij de paskamers of aan de voordeur van hun eigen huis. Met de mogelijkheid van wifi én 4G ben jij super mobiel.

Welke betaalterminal kies jij?

Switch to landscape view to take a better look at the features of our terminals. Swipe from right to left to navigate through the features.

CCV Duo-Base A35-A80Vaste oplossing CCV Mobile A920Mobiele oplossing CCV Compact A77Mobiele oplossing
Totale eenmalige kosten
Totale eenmalige kosten € 783,20 € 696,75 € 487,75
Toestel *5% korting
Toestel *5% korting € 718,20 € 631,75 € 422,75
Plug & Pay levering
Plug & Pay levering € 65 € 65 € 65
Case**Tijdelijk aanbod
Case**Tijdelijk aanbod Gratis t.w.v. € 29,95 Gratis t.w.v. € 19,95
Docking station**Tijdelijk aanbod
Docking station**Tijdelijk aanbod Gratis t.w.v. € 39,95 Gratis t.w.v. € 29,95
Totale maandelijkse kosten
Totale maandelijkse kosten € 19 p/m € 19 p/m € 19 p/m
4G simkaart-abonnement
4G simkaart-abonnement Inbegrepen Inbegrepen
Plus servicecontract
Plus servicecontract € 19 p/m € 19 p/m € 19 p/m
Eigenschappen
Eigenschappen
Internet verbinding via kabel
Internet verbinding via kabel
Internet via wifi én 4G
Internet via wifi én 4G
Fysieke bon
Fysieke bon
Digitale bon
Digitale bon
Besturingssysteem
Besturingssysteem Android Android Android
Schermgrootte
Schermgrootte 4 inch 5 inch 5,5 inch
Vraag nu aan Vraag nu aan Vraag nu aan

Regel het eenvoudig online

De keuze is aan jou
Een betaalautomaat die flexibel inzetbaar is?  Of liever een vast afrekenpunt in jouw zaak? Stel jouw betaaloplossing samen en bestel eenvoudig online.

Eenvoudig geregeld
Na het afronden van de bestelling, ontvang je jouw bevestiging per e-mail en eventueel een uitnodiging voor onze screening om jouw gegevens te controleren volgens de wetgeving die van toepassing is op transactieverwerkers.

Ontvangst nieuwe betaalterminal
Na een succesvolle afronding van jouw bestelling (en screening i.v.t.), komt de betaalautomaat jouw kant op. Met Plug & Pay kun je de betaalautomaat eenvoudig zelf aansluiten en direct betalingen ontvangen.

Oude terminal retour
Je krijgt de retourinstructies en verzendlabel in de box van de nieuwe automaat. Volg de stappen, stuur jouw oude betaalterminal gratis terug, klaar.

Jij focust je op jouw business, wij doen de rest

In een wereld waarin klantverwachtingen voortdurend verschuiven en betaalmethoden steeds slimmer worden, kun jij jouw klanten de beste betaalervaring blijven bieden. Wij zorgen dat je aan de slag kunt met de nieuwste betaalterminal, zodat jij je kunt blijven focussen op waar jij goed in bent: jouw business.

Voorwaarden

* In de getoonde huurprijs is de 50% korting verrekend en is geldig voor de eerste 12 maanden. Daarna geldt de reguliere huurprijs. Deze prijs is exclusief transactiekosten
** In de getoonde koopprijs is de 40 % inruilkorting verwerkt. Geldig t/m 30-06-2024. Deze prijs is exclusief transactiekosten.

¹Actievoorwaarden: Je ontvangt een gratis case en docking station bij aanschaf van de CCV Mobile A920 of CCV Compact A77 i.c.m. een Servicecontract en transactieverwerking via CCV. Deze actie en de kortingsactie zijn geldig t/m 30-06-2024 en is alleen van toepassing op orders geplaatst in de actieperiode. De gratis items zijn niet in te ruilen voor geld en/of korting.