Welke gegevens en documenten moet ik aanleveren voor mijn rechtsvorm?

Om je aanvraag snel af te kunnen ronden en ervoor te zorgen dat je aan de slag kan met onze betaaloplossing, moeten we bepaalde gegevens controleren en documenten opvragen. Als financiële instelling zijn we wettelijk verplicht om een aantal checks te doen. We hebben de informatie die we nodig hebben voor je op een rijtje gezet, zo kan je deze alvast verzamelen voordat je je gegevens invult in ons online portaal MyCCV. Het is belangrijk om alles correct aan te leveren om vertragingen te voorkomen. In sommige gevallen hebben we nog wat extra informatie nodig, als dit het geval is contacteren we je zo snel mogelijk.

Welke gegevens en documenten hebben we nodig?

Met behulp van de onderstaande video wordt u visueel toegelicht welke informatie we graag van u ontvangen. U kunt dezelfde informatie ook onderaan de pagina terugvinden.

 

Kies hieronder je rechtsvorm. Onder iedere rechtsvorm staan de documenten en gegevens die nodig zijn om je aanvraag af te ronden. Lever je de gevraagde documenten niet aan bij het plaatsen van een bestelling of bij een uitnodiging om je gegevens aan te vullen, dan zullen we je deze achteraf alsnog vragen. Dit kan mogelijk de afhandeling van je aanvraag vertragen.