Onze CCV techniekers, daar kan je op rekenen!

Tarik is één van onze Belgische techniekers die met de lach bij jou langskomt voor de installatie van een nieuwe betaalterminal of het verhelpen van eventuele problemen. Hij vertelt je graag meer over zijn dagtaken!

Regionale verantwoordelijkheid

Tarik: “Ons team van techniekers is zo georganiseerd dat er geen regio in België is die we niet bedienen. Ikzelf werk al 2 jaar voor CCV en ben actief in de regio Antwerpen samen met mijn collega Thomas.”

“Doordat wij elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio kan het voorkomen dat je meerdere keren in een zaak komt en dat je een band opbouwt met de zaakvoerder, wat ik persoonlijk erg leuk vind.”

Meedenken met klanten naar een oplossing

“Om niet voor verrassingen te komen staan controleren wij tweemaal per week onze voorraad voor we vertrekken. Zo zorgen we voor voldoende nieuwe betaalterminals, maar sorteren we ook defecte of oude toestellen. Op die manier zijn we altijd goed voorbereid als we de baan op gaan”, aldus Tarik.

Tarik: “Na de stocktelling krijg ik de dagplanning door van mijn collega’s van de dienst planning op kantoor. Daarna ben ik zeer vrij in mijn werk, maar zijn zij slechts een telefoontje verwijderd wanneer nodig. Eens bij de klant nemen wij altijd voldoende tijd. Ik ga bij een installatie bijvoorbeeld niet eerder weg voordat de klant voldoende weet over het optimale gebruik van zijn betaalterminal en dat al zijn vragen beantwoord zijn. Ik denk graag mee richting de beste oplossing voor de ondernemer en dat wordt altijd goed geapprecieerd.”

Het belang van serviceformules

Tarik: “Klanten hebben bij de aankoop of huur van een CCV-betaalterminal de keuze tussen verschillende serviceformules. Dat is er niet zomaar. Naast het feit dat zo’n formule ervoor zorgt dat je betaalterminal steeds up to date is en dus steeds aan de meest recente veiligheidsnormen voldoet, kan je hierdoor ook rekenen op onze interventies als technieker. In principe komen wij binnen de 24u of 8u (afhankelijk van het gekozen servicecontract) ter plaatse, maar uit ervaring merken we dat ik meestal sneller voor de deur sta om de ondernemer te helpen. Iets wat zowel de ondernemers als mezelf blij maakt natuurlijk!”

 

Technieker Tarik aan het woord

Technieker Tarik aan het woord