Kassakoppeling op maat voor alle 100 Q Team-vestigingen

Q Team klantencase

Bandenbedrijf Vandekerckhove is een familiebedrijf dat opgericht  is in 1966. Als onafhankelijke entiteit maken ze sinds 2004 deel uit van het bekende Q Team-netwerk. Dat  heeft met 100 vestigingen een volledig landelijke dekking en altijd  een ruim assortiment aan banden in voorraad. Wij gingen op bezoek in de nieuwste vestiging in Roeselare waar een capaciteit van zo’n 12 000 banden ligt én je nu ook betaalt met een kassagekoppelde betaalterminal.


Voor elk wat wils

Nicolas: “Bij Q Team hechten we veel waarde aan een goed klantencontact. Onze bedoeling is om bedrijven en particulieren zoveel mogelijk rijtijd te bezorgen door het advies van onze bandenexperts . Veel mensen denken bij Q Team aan personenwagens, maar je bent hier ook welkom met bestelwagens, vrachtwagens en zelfs landbouw- en wegenbouw voertuigen. Kortom, elk type voertuig én klant kan bij ons terecht.”

Veiligheid voorop

Q Team klantencase

Nicolas: “De keuze voor een betaalterminal is weloverwogen en voornamelijk uit veiligheidsredenen. Banden zijn niet goedkoop en we vonden het dan ook niet aangenaam om een grote hoeveelheid cash in huis te hebben. Het promoten van elektronisch betalen geeft ons een veilig en aangenaam gevoel en voor onze klanten is het niet meer dan logisch dat ze hier met de kaart kunnen betalen.”

Kassakoppeling op maat

Nicolas: “Vandaag vind je in alle 100 Q Team vestigingen een kassagekoppelde betaalterminal. Door de kassakoppeling is het risico op typfouten nihil én wordt de transactie onmiddellijk weggeschreven in ons ERP-systeem op basis van de gekozen betaalmethode. Denk hierbij aan debetkaarten (Bancontact) en kredietkaarten, maar ook de mogelijkheid om de Payconiq QR-code op de betaalterminal te tonen is een mooie extra troef.”

Professioneel en marktconforme tarieven

Nicolas: “Met CCV hebben we een professionele partner die mee is met de nieuwste betaaltrends én die marktconforme tarieven biedt. Het engagement om een kassakoppeling op maat te maken voor ons eigen ERP-systeem heeft ons over de streep getrokken. Niet alleen de implementatie van alle 100 terminals is vlot verlopen, maar ook de opvolging en ondersteuning nadien is uitstekend.”

 

Q Team bandencentrale

Q Team bandencentrale