Dameskledingzaak Amorie staat voor warm en lokaal ondernemerschap on- en offline!

Amorie

Zodra je dameskledingzaak Amorie binnenstapt, voel je de passie van zaakvoerster Hanne en haar team voor mode. De huiselijke winkel vol unieke kledingstukken zijn het mooie resultaat van haar ondernemersverhaal. Daarnaast runt ze ook een succesvolle webshop die dezelfde huiselijke sfeer heeft. Ze vertelt ons over Amorie, hoe omnichannel voor haar werkt en haar samenwerking met CCV.

Kledingzaak Amorie begon vanuit een passie voor mode en groeide geleidelijk aan tot de gevestigde waarde van vandaag de dag. De webshop waar het allemaal mee begon staat er nog altijd en vormt een ideale aanvulling op het pand in Roeselare. De rode draad van kwaliteitsvolle service en lokaal ondernemen trekt Hanne ook zoveel mogelijk door in haar keuze van leveranciers. Hanne: “Met CCV heb ik een betaalpartner uit de streek, maar nog belangrijker een contactpersoon met naam en telefoonnummer waar ik steeds bij terecht kan voor advies of hulp.”

Zaakvoerster Hanne probeert én durft en zo groeit ook het aantal liefhebbers van haar jaarlijkse modeshow. Een gezellige avond waar de nieuwste collectie wordt voorgesteld, maar ook ter plaatste kan worden aangekocht. Om haar betalingen vlot en veilig te laten verlopen doet ze in de winkel én op verplaatsing beroep op de CCV Mobile A920. Een betaalterminal die vlot werkt, maar er ook nog eens goed uitziet tot verbazing van heel wat klanten. Hanne: “Ik maak heel vaak gebruik van de Payconiq QR-code op de terminal. Verstrooide mamaatjes vergeten al eens hun portefeuille, maar kunnen zo met hun gsm toch die nieuwe outfit scoren. Daarnaast blijft contactloos betalen ook na corona erg populair. Het intypen van de pincode bij bedragen boven de € 50 houdt consumenten niet tegen.”

Hanne: “Het grootste voordeel van elektronische betalingen voor mij en Amorie is het gebruiksgemak in mijn winkel én op locatie.”

Hanne’s tip voor collega-ondernemers: “Durf ideeën die in je hoofd te zot klinken toch uit.”

“Mijn webshop en handelspand vragen veel tijd en energie, maar vullen elkaar ook mooi aan. Veel klanten komen met beide kanalen in contact alvorens ze een nieuwe kledingstuk aankopen. Zoek de juiste partners of cursussen, maar laat de voordelen van omnichannel vooral niet links liggen.”

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen met het ontzorgen van jouw betaalverkeer? Aarzel niet om onze betaaloplossingen te bekijken.

Amorie modeshow