Neijenhuis Schoenservice: al meer dan 40 jaar CCV-klant

Niet alleen CCV heeft dit jaar een groots jubileum, ook bij onze trouwe klant Neijenhuis Schoenservice hangt de vlag uit. Deze gerenommeerde schoenenwinkel bestaat dit jaar 80 jaar en is al meer dan 40 jaar een tevreden klant van CCV. Tijd voor een duik in de rijke geschiedenis en samenwerking van CCV en Neijenhuis Schoenservice. 

Generatie op generatie

Sinds 1943 staat bij Neijenhuis Schoenservice “lekker lopen” centraal. Dit realiseren zij door het bieden van een uitgebreid assortiment wandel- en pasvormschoenen, door de juiste inlegzolen aan te meten en de juiste sokken te leveren. Het uitgebreide assortiment wordt gecombineerd met expertise die generatie op generatie is doorgegeven. Naast schoenen staat ook de sleutelservice centraal, met onder andere het maken van kopieën, certificaat sleutels en autosleutels.

CCV sprak met Edward, “de derde generatie” en al sinds 1993 actief betrokken bij de zaak. Als 12-jarige werkte hij achter de schermen al mee als schoenmaker en op zijn 15e was hij qua kennis al verder dan de gemiddelde medewerker. Alles leerde hij van zijn ouders en de generatie daarvoor.

Het eerste contact met CCV

"Het eerste contact met CCV ontstond doordat mijn familie en familie Van de Velden beiden in Velp woonden. We wilden de betaaloplossingen binnen Velp houden, zo ontstond er contact”, vertelt Edward over het eerste contact tussen CCV en Neijenhuis.

CCV zocht juist een bedrijf waar ze even naar binnen konden lopen om de apparatuur te testen in de praktijk. In die tijd kon er voldoende tijd worden vrijgemaakt voor CCV om hen eenvoudig achter de toonbank de apparatuur te laten testen.”

Edward kan zich nog herinneren dat er in 1993 al gepind werd in de winkel. Voor die tijd was dat een enorm innovatief aanbod op het gebied van betalen. Momenteel maakt hij gebruik van de CCV Duo Base A80-A35, die hij “ontzettend gebruiksvriendelijk” en “eenvoudig en snel” vindt.

Samenwerking met CCV

Edward is erg te spreken over de samenwerking met CCV, die al sinds 1983 bestaat. Zo vertelt hij: “"Wij zijn al 40 jaar ontzettend enthousiast over CCV. Niet alleen de ontwikkelingen die zij realiseren en doorvoeren in hun producten, maar ook op het serviceniveau. Zo word ik bijvoorbeeld bij het installeren van een nieuw apparaat geholpen door installateurs die alles in ‘Jip-en-Janneke-taal’ uitleggen. Wanneer er storingen zijn, wordt er direct geschakeld en is de servicedesk to-the-point, oplossingsgericht en praktisch.

De toekomst van Neijenhuis Schoenservice

Edward ziet een rooskleurige toekomst tegemoet. Sinds COVID-19 is wandelen enorm in populariteit toegenomen en dat zag hij ook direct terug in de verkoop van wandelschoenen en -sokken. “Ons klantenbestand groeit alleen maar en we krijgen een regiofunctie, omdat steeds meer schoenmakers verdwijnen. We verlenen nu al 80 jaar service en dit blijven we hopelijk nog vele generaties doen.” CCV hoopt dat we daar nauw bij betrokken mogen blijven.

Ben je benieuwd naar de manieren waarop wij je helpen met het vereenvoudigen van jouw betalingsverkeer? Aarzel niet om onze betaaloplossingen te bekijken of contact op te nemen met onze betaalexperts voor advies op maat.