Restaurant Ricardo vertrouwt al 25 jaar op de diensten van CCV

Restaurant ricardo

Wie onze Belgische kust bezoekt, kan in tal van horecazaken genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend ijsje. Eén van die zaken is Restaurant Ricardo in Koksijde. Zaakvoerder Philippe Dhulster en zijn team verwelkomen er elke bezoeker met de glimlach en met een CCV Mobile A920.

“Ik begon mijn reis als ondernemer met een franchise in kledij. Het kriebelde echter al snel om volledig zelfstandig te zijn, zonder rekenschap te moeten afleggen aan iemand die boven mij stond. Daarom maakte ik 30 jaar geleden de overstap naar de horeca, met Restaurant Ricardo als resultaat”, aldus Philippe.

Betaalcomfort en veiligheid voorop

Voor zijn horecazaak maakt Philippe gebruik van twee betaalterminals. “We hebben een vaste terminal voor binnen in de zaak en de mobiele betaalterminal CCV Mobile A920 voor betalingen op het terras. Al kan die laatste ook perfect binnen gebruikt worden.”

Sinds corona is het aantal betalingen met betaalkaart aanzienlijk toegenomen. “Ik zou durven zeggen dat maar liefst 80% van onze klanten met de kaart betalen, contactloos of niet.” Elke klant krijgt uiteraard ook een betaalbewijs mee. Hoewel digitale betaalbewijzen aan een opmars bezig zijn, gebruikt Philippe nog het liefst de traditionele papieren kastickets. “Voor mij persoonlijk is zo’n papieren betaalbewijs beter. Zo ben ik zeker dat de transactie doorgegaan is.”

Ondertussen werkt Philippe al zo’n 25 jaar samen met CCV. “Maar eigenlijk ben ik de tel kwijtgeraakt. Als je met een betrouwbare partner samenwerkt, kan dat al eens gebeuren (lacht). Ik sta tot op vandaag nog altijd versteld hoe snel en gemakkelijk ik de klantendienst telefonisch kan bereiken, als ik ze al eens nodig heb.”

Philippe: “Het grootste voordeel van elektronische betalingen voor mij en mijn bedrijf is dat we weinig cash in de zaak hebben. Het is dus veiliger. En we zijn er zeker van dat het geld op onze rekening komt als de betaling aanvaard is.”

 

Advies nodig?

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen met het ontzorgen van jouw betaalverkeer? Aarzel niet om onze betaaloplossingen te bekijken of contact op te nemen met onze betaalexperts voor advies op maat. 

 

65 jaar CCV: van pioniers in boekhouden tot pioniers in betalen

65 jaar geleden werd CCV opgericht door grondleggers Cor en Bep van de Velden in Arnhem. Wat begon als een klein accountantskantoor, groeide al snel uit tot de toonaangevende internationale betaalpartner die we nu zijn. Van het pionieren met de eerste elektronische betalingen in Nederland in de jaren 70 tot het aanbieden van mobiele betaalautomaten en online betaaldiensten in heel Europa. Benieuwd naar onze geschiedenis?