Al onze segmenten

Mobiliteit en selfservice

Geef klanten de juiste betaalmethoden en breid jouw bedrijf online en offline uit.

 

Partnerships

Zorg voor een uitstekende customer journey op elk verkoopkanaal met een flexibel betaalplatform.

Grote detailhandel en handel

De klanten van vandaag maken geen onderscheid tussen offline en online ervaringen. Ze willen de ervaring die bij hun behoeften past.

KMO

We helpen bedrijven in veel Europese landen en in meerdere sectoren om je online betalingen naar een hoger niveau te tillen.

Onze betaalmethoden

Bancontact

Bancontact, de favoriete betaalmethode in België, biedt gegarandeerde en onomkeerbare betalingen die geschikt zijn voor zowel in-store als e-commerce transacties.

Visa

Als het grootste wereldwijde kaartnetwerk biedt Visa een ongeëvenaard bereik en uitgebreide verzekeringsvoordelen, waardoor het een vertrouwde keuze is voor consumenten over de hele wereld.

Mastercard

Als een van de grootste wereldwijd geaccepteerde co-branded kaartschema's biedt Mastercard vertrouwde transacties met uitgebreide verzekeringsopties voor klanten.

Maestro

Maestro, een debetschema, maakt onmiddellijke afschrijvingen van de betaalrekening van de klant mogelijk voor snelle en efficiënte betalingen.

iDeal

iDeal is ideaal voor online betalingen in Nederland en garandeert veilige transacties, waardoor het de voorkeurskeuze is voor Nederlandse consumenten.

PayPal

Met het gemak van gebruikersnaam- en wachtwoordidentificatie stelt PayPal gebruikers in staat om meerdere kaarten aan de portemonnee te koppelen, wat de flexibiliteit en het gebruiksgemak vergroot.

VPay

VPay, het debetmerk van Visa, biedt een veilige en betrouwbare betaalmethode voor klanten die op zoek zijn naar een debetoptie van het merk Visa.

Apple Pay

Ervaar naadloze, veilige en contactloze aankopen met Apple Pay. Koppel jouw creditcard eenmalig aan je Apple Pay-account op je iPhone, Mac of iPad en geniet van het gemak van probleemloze transacties. Geen extra kaarten of e-readers nodig.

Klarna

Bied je klanten de flexibiliteit om tot 30 dagen na aankoop te betalen met Klarna. Stel de betaling uit totdat ze hun product hebben ontvangen, wat het gemak en de tevredenheid van de klant vergroot.

American Express (AMEX)

American Express, een wereldwijd erkende en populaire creditcard, biedt een kredietoptie met een enorm wereldwijd bereik.

Nexi

Nexi, voorheen bekend als CartaSi, is een co-branded kaart van Visa/Mastercard en de geprefereerde betaalmethode in Italië.

Dankort

Dankort, een co-branded kaart van Visa/Mastercard, is de geprefereerde betaalmethode in Denemarken en biedt een veilige en algemeen geaccepteerde optie.

SEPA

SEPA, een systeem voor automatische incasso, creëert een gestandaardiseerde betalingsinfrastructuur binnen de Europese Unie, waardoor eenvoudige grensoverschrijdende transacties mogelijk worden.

Carte |Bancaire

Carte Bancaire, een co-branded kaart van Visa/Mastercard, is de geprefereerde betaalmethode in Frankrijk en biedt een veilige en algemeen geaccepteerde betalingsoptie.

Loyalty

Loyaliteitsbetalingen bieden klanten een flexibele en lonende methode om aankopen te doen met behulp van verzamelde loyaliteitspunten.

Cadeaukaarten

Cadeaubonnen bieden klanten een handige en flexibele manier om aankopen te doen, met een vooruitbetaald bedrag om bij het betreffende bedrijf te besteden.

Betaalkaart

Via een online betaling kun je geld op jouw heroplaadbare (digitale) betaalkaart plaatsen. Dit maakt snelle lokale betalingen mogelijk voor bijvoorbeeld evenementen en winkelketens.

Banktransfer

Bankoverschrijving omvat de directe overboeking van geld van de bankrekening van de klant, waarbij een traditionele en veilige betaalmethode wordt aangeboden.

Meer weergeven Minder weergeven

Online betaalmogelijkheden bij #CCV

CCV zet zich in voor het creëren van impactvolle functies die echte waarde toevoegen aan onze klanten. Ons scala aan functies, van soepele transactieverwerking tot geavanceerde tokenisatie, is zorgvuldig ontworpen om jouw betalingstraject te verbeteren. Bij CCV kom je een spectrum aan mogelijkheden tegen, variërend van veilig databeheer, gestroomlijnd abonnementenbeheer en op maat gemaakte betaallinks. Ons doel is om jouw bedrijf te voorzien van innovatieve oplossingen die het verschil maken op het gebied van online betalingen.

General features
Algemene kenmerken

Ontdek onze functies voor een verbeterd betalingstraject.

✓ Inzicht in transacties

✓ Bruto uitbetaling

✓ Transactieverwerking

General features
Compatibiliteit

Ontdek naadloze compatibiliteit met onze betaaloplossingen.

✓ API-integratie

✓ Plug-in opties

✓ Afstemming opties

General features
Betaalopties

Versterk jouw betalingservaring met flexibele opties.

✓ Verkoop & terugbetaling

✓ Terugkerende betalingen

✓ Betaal links

General features
Security

Geef prioriteit aan beveiliging met robuuste functies.

✓ Auth/capture flow

✓ Token vault

✓ PCI DSS, ISO 27001, ISO 22301