Chat with us, powered by LiveChat
fix pakket

Fix pakket

Snel en veilig betalen op een vast afrekenpunt voor € 49 / maand!

Pakket aanvragen

Vaste betaalterminal, transacties en service in één pakket voor een vast maandelijks bedrag 

Slechts één contactpunt voor al jouw betaaloplossingen

fix pakket

 

" 's Ochtends is het vaak erg druk in de bakkerij. Op die momenten wil je dat klanten vlot elektronisch kunnen betalen. Het Fix pakket is voor mij de ideale betaaloplossing voor mijn toonbank."

betaalterminal ccv budget pakket

Vaste betaalterminal

Ontvang vlot elektronische betalingen met de CCV Budget. Deze alles-in-één oplossing staat handig en compact op jouw toonbank en is volledig klaar om contactloze betalingen te aanvaarden.  De CCV budget ontvangt bovendien alle betaalkaarten en maaltijdcheques.

250-transacties

250 transacties

Het Fix pakket bevat 250 transacties per maand. Zo kan jij direct aan de slag met het ontvangen van elektronische betalingen. Indien je meer dan 250 transacties per maand verwerkt dan betaal je de standaard transactiekost.

 

fix-pakket service

Service Plus

Met het Service Plus-contract ontvang je steeds de laatste software updates voor je betaalterminal. Zo voldoet jouw betaaloplossing altijd aan de meest recente veiligheidseisen en accepteer je eenvoudig de nieuwste betaalmethoden. Toch een probleem? Dan word je binnen de 24u en 7 op 7 geholpen door een technieker ter plaatse.

Fix Pakket

€ 49 per maand

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.