Chat with us, powered by LiveChat
zaak starten

Een betaaloplossing voor je nieuwe zaak

Veiliger dan cash en vereenvoudigde administratie

Ontdek het aanbod

Bij het starten van een (nieuwe) winkel komt veel kijken. Elke ondernemer is anders, maar betalingen ontvangen is voor iedereen belangrijk. Waar wil je betalingen ontvangen en hoe betalen klanten het liefst? CCV adviseert je graag!

Starterspakket

Starterspakket

€39 / maand

Dit huurpakket ontwikkelden we speciaal voor startende ondernemers.  Voor een vast maandelijks bedrag beschik je over een vaste betaalterminal, 100 transacties en goede service! Je kan dus onmiddellijk aan de slag en hoeft geen grote investering te maken.

Bekijk het starterspakket

Compacte CCV Mini

€99 + €30 éénmalige opstartkosten

Een voordelige en gebruiksvriendelijke betaaloplossing. Niet te duur, maar wel betrouwbaar om klanten veilig te laten betalen. Dat is de CCV Mini.  Je bedient deze betaaloplossing gemakkelijk via je smartphone of tablet en is heel eenvoudig mee te nemen op verplaatsing.

Ontdek de CCV Mini

Waarom als starter investeren in elektronische betalingen?

Ontdek de talloze voordelen voor ondernemers en hun klanten

Kiezen voor CCV, dat is kiezen voor zekerheid!

Klaar voor de toekomst

Onze toestellen ondersteunen contactloos betalen, accepteren kredietkaarten en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen.

Al 20 jaar partner in betalen

Wij helpen ondernemers al meer dan 20 jaar in het kiezen van de juiste betaaloplossing en transactie-aanbod.

Deskundige support

Onze Belgische supportmedewerkers staan 7/7 voor je klaar via telefoon, mail of chat!

joycebrunfaut

Joyce Brunfaut, Zaakvoerder BiBaBoe-gifts

"De voorwaarden waren duidelijk: ik was op zoek naar een betaalbare oplossing die ik gemakkelijk kon meenemen op verplaatsing. De CCV Mini kwam er duidelijk naar voor als winnaar en ik ben nog steeds heel tevreden over het gebruiksgemak van dit toestel."
B'elle-zaakvoerder

Stephanie, Zaakvoerder van kledingzaak b'Elle

"Zowel qua prijs als kwaliteit vind ik het starterspakket een topper. Feit dat er nog heel wat transacties inbegrepen zijn in je pakket maakt dat je uit kan gaan van een stabiele en goede prijs. De vaste betaalterminal werkt heel gemakkelijk en wanneer er toch vragen of storingen zijn is jullie service-team direct paraat om ons verder te helpen."

Ik wil starten!