Evolutie van betalen

In de jaren tachtig waren cash en cheques de standaard. Nu - zo’n veertig jaar later - betalen we met behulp van smartwatches, qr-codes en biometrische gegevens. Hoe zijn we op dit punt gekomen? Twee experts uit de betaalindustrie nemen je mee in de evolutie van betalen:

Ward Hagenaar
(co-founder bij PaymentGenes Consultancy)

Leonard Jansen
(product-manager Acquiring Services bij CCV)

Podcasts

Dit thema is onderdeel van Digital Exchange, een kennisplatform over trends en ontwikkelingen in het betaallandschap. Je vindt er interessante webinars, podcast en whitepapers. Alles binnen handbereik én helemaal gratis.

Binnen 30 minuten ben jij op de hoogte over de evolutie van het betaallandschap, met als belangrijkste onderwerpen:

  •   Combineren van on- en offline

  •   Traffic genereren naar fysieke winkel

  •   Betalingen op basis van klantwensen

Magazine Mockup_Evolutie van betalen_NL

Whitepaper

Niet zo’n fan van podcasts luisteren? Of wil je alles nog eens rustig nalezen wanneer jou dat het beste uitkomt? Bij deze podcast hoort ook een whitepaper.

Download whitepaper

Blogs

5 trends op het gebied van innovatief betalen


Slimme loyaltyprogramma’s, QR-code betalingen, achteraf betalen, Android apps op betaalterminals en zelfservice zie je tegenwoordig op steeds meer plekken en worden daardoor alsmaar normaler.  Innovaties op het gebied van betalen gaan ontzettend snel.

Lees verder

4 trends in e-commerce


In deze blog zetten we vier belangrijke trends op het gebied van online betalingen voor je op een rij: mobiel betalen, cross-borderbetalingen, platforms en achteraf betalen. Ontdek er alles over!

Lees verder