De toekomst van betalen

Hoe lang duurt het nog voordat we met een aankoop de winkel uit kunnen lopen zonder dat we een betalingshandeling hoeven te doen? Hoe kunnen we online winkelen nóg leuker maken? En hoe kunnen we loyaliteit bij klanten in de winkel meer belonen? Drie experts uit de betaalindustrie nemen je mee in het toekomstverhaal van betalen:

Herman Huijbens

(Business Development Director bij CCV)

Michel Besselink

(Webshop consultant CCV Shop)

Tim Grunenberg

(International Strategic Account Manager)

Webinar

In 30 minuten ben jij bijgepraat over wat de betaalwereld nog in petto heeft, met als belangrijkste onderwerpen: betalingen ontvangen met je mobiel (SoftPOS), Afterpay betaalmethoden en e-commerce na COVID-19.

Whitepaper

Niet zo’n fan van podcasts luisteren? Of wil je alles nog eens rustig nalezen wanneer jou dat het beste uitkomt? Bij deze podcast hoort ook een whitepaper.

Download whitepaper

Anderen bekeken ook

ccv-blog-softpos-1-1

De 5 meestgestelde vragen over SoftPOS


SoftPOS, misschien heb je er ooit van gehoord. Maar wat is SoftPOS precies? En hoe kun je het inzetten in jouw zaak?

Lees verder

4 trends in e-commerce


Sinds de eerste coronagolf heeft de wereld van de e-commerce een enorme groeispurt doorgemaakt. In deze blog zetten we vier belangrijke trends op het gebied van online betalingen voor je op een rij: mobiel betalen, cross-borderbetalingen, platforms en achteraf betalen.

Lees verder

Alles over kaartvrij betalen


Kaartvrij betalingen nemen maar liefst een kwart van alle elektronisch betalingsverkeer voor hun rekening. Dit is nog maar het begin! Maar wat is kaartvrij betalen? En betekent dit het einde van de fysieke betaalkaart?

Lees verder