6 grote betalingtrends

En waarom je die moet kennen

Het is moeilijk om een ondernemer te zijn in 2019. Jij en je concurrenten vechten allemaal om aandacht in een drukke markt.

Het maakt niet uit hoe goed jouw product of dienst is als je consument niet helemaal tevreden is met hun winkelervaring. Maar met zoveel informatie en technologie beschikbaar, hoe weet je wat echt het beste is voor jouw bedrijf?

Onze experts hebben de zes belangrijkste trends samengesteld die je absoluut moet weten.

vaarwel-cash

Tot ziens cash

Hallo elektronische betalingen

Hoeveel geld draag je in je portemonnee? Waarschijnlijk niet veel. Het is een trend die zich ook bij consumenten weerspiegelt, aangezien steeds meer mensen zich afkeren van cash geld en mobiele en digitale portemonnees omarmen.

Meer weten

'Scan and go'- zelfbedieningwinkels

We hebben allemaal al eens een zelfscan kiosk gebruikt in de supermarkt om te horen dat er "een probleem is in het magazijn". Maar kiosken zouden een groter probleem kunnen zijn voor bedrijven als ze de techniek niet omarmen. Hier is waarom.

Meer weten

Voor altijd digitale gevaren afweren

Je denkt misschien dat een cybercrimineel jouw bedrijf niet zal aanvallen - maar wat gebeurt er als ze dat doen en je niet goed voorbereid bent? Post-GDPR, slim zijn over cyberveiligheid, compliance en risicobeheer is belangrijker dan ooit.

Meer weten

De kracht van een smartphone

Jouw smartphone is een kleine computer in jouw zak. Maar wist je dat het een potentieel heeft om jouw bedrijf te runnen vanuit de palm van jouw hand? Smartphones als terminals en POS-systemen kunnen alles veranderen in 2019 en daarna.

Meer weten

Het gegevenstijdsperk

en wat het voor jou betekent

Als ondernemer heb je zoveel gegevens - maar als je niet weet wat je ermee moet doen, maakt het niet uit of je die gegevens hebt. Met de juiste gegevens kan je jouw product of dienst personaliseren en je concurrenten voor eens en voor altijd verslaan.

Meer weten

Open ecosystemen

De ervaring van de consument wordt beperkt door een gebrek aan integraties - klanten hebben bijvoorbeeld individuele klantenkaarten nodig voor elk merk dat ze gebruiken. Maar wat als je hun gegevens op één plaats zou kunnen samenvoegen? Dat is wat open ecosystemen van plan zijn te doen - hier is hoe.

Meer weten

Is jouw onderneming klaar voor de toekomst?

In dit verslag hebben we een overzicht gegeven van de trends die cruciaal zijn voor elke handelaar en dat is nog maar het topje van de ijsberg. De briljante technologische snufjes blijven maar komen en het beloven interessante tijden te worden, zowel voor handelaars als voor klanten.

Met zoveel gegevens binnen handbereik en zo’n sterke klantgerichte focus evolueren we geleidelijk in
de richting van een opensource economie. Open Banking en API’s zijn nog maar het begin.
Een open markt is een mogelijkheid die ondersteund zal worden door digitale portefeuilles, geïntegreerde klanteninformatie en een unieke, gepersonaliseerde ervaring.

Handelaars staan voor de keuze: meegaan met deze trends en de culturele ommekeer die zal volgen of dezelfde weg opgaan als de floppydisk.

Zo eenvoudig is het.