Terugblik Horeca Expo 2022

Horeca Expo is de grootste horecabeurs in België. Ondernemers en partners gepassioneerd door voeding ontmoeten er elkaar jaarlijks in november in Flanders Expo Gent. Ook wij waren er opnieuw bij!

Nieuwe beursstand - krachtig en empowering

In september 2022 lanceerden we reeds onze nieuwe identiteit en logo. Wij geloven echt in 'the power of payment' omdat we elke dag zien hoe betalingen de ambities van ondernemers ondersteunen. Ons nieuwe logo is krachtig en de felle kleuren weerspiegelen ons streven naar een positieve impact in de samenleving. We waren dan ook erg blij met de positieve feedback van veel ondernemers die op de beurs voor het eerst echt in aanraking kwamen met onze nieuwe visuele identiteit.

Horeca Expo

Advies en inspiratie

Heel wat zaakvoerders vroegen ons om advies over hun on- of offline betaalproces. Onze accountmanagers toonden hen alle mogelijkheden van onze mobiele betaalterminals en onze (binnenkort leverbare) tweedelige betaaloplossing en CCV (betaal)app SoftPOS.

Tot slot was het fijn te zien hoe ondernemers elkaar inspireerden en benieuwd waren naar de aankomende innovaties op het gebied van betalen.

Bedankt aan de vele aanwezigen!