Klant brengt klant aan

Bij CCV hechten we aan weinig zoveel belang dan aan tevreden klanten. We adviseren jullie met alle plezier in de keuze van de juiste betaaloplossing, maar staan ook daarna klaar voor jullie vragen of feedback. Ben jij zo'n ondernemer die dit wel waardeert en tevreden is over onze oplossingen en/of service? Dan horen wij het graag!

Promoot CCV bij collega-ondernemers en krijg € 30 die je vrij mag spenderen in onze webshop!

Hoe werkt het?

Stap 1: Tevreden over de dienstverlening of oplossingen van CCV?
Dan vragen we graag een kleine gunst!

ondernemers

Stap 2: Beveel ons aan bij collega-ondernemers.
Zo maak je niet alleen hen blij, maar verdien je er ook zelf iets aan.

Stap 3: Via de button kan jouw prospect een formulier invullen. Daarvoor heeft hij jouw TMS nummer en contactgegevens nodig.

 

 

ondernemers

Stap 4: De kortingscode is bijna voor jou!
Nadat de aanbevolen CCV-betaalterminal in gebruik is genomen, sturen wij jou per mail de kortingscode t.w.v. € 30 door die je vrij kan spenderen in onze webshop.

Q Team klantencase

Nicolas: “Met CCV hebben we een professionele partner die mee is met de nieuwste betaaltrends én die marktconforme tarieven biedt. Het engagement om een kassakoppeling op maat te maken voor ons eigen ERP-systeem heeft ons over de streep getrokken. Niet alleen de implementatie van alle 100 terminals is vlot verlopen, maar ook de opvolging en ondersteuning nadien is uitstekend.”

St.-Christophe-Wouter

Wouter: "CCV is en blijft voor mij een lokaal verankerd bedrijf. Aangezien ik grote voorstander ben van lokaal ondernemen, betaalden klanten in mijn vorige zaak ook al met een betaalterminal van CCV. De service en voorwaarden waren erg gunstig, dus ‘never change a winning team’."

Bierbazaar

Joeri: “We hebben een CCV-betaalterminal in het café, dus CCV was ons niet onbekend. Het was bovendien interessant dat CCV ook in Ieper en dus dichtbij gelegen is. Daarnaast kozen we bewust voor een bedrijf met veel ervaring omdat je dan de nodige garanties hebt qua onderhoud en updates. Dat we tegelijk een partner hadden voor onze online betalingen was zeer mooi meegenomen. Zo hebben we één aanspreekpunt voor al onze activiteiten.”

OrDent

Julie: “Één van de grote voordelen van CCV in vergelijking met andere systemen is de snelle bruto-uitbetaling. Betaalt een patiënt vandaag € 80 via de betaalterminal, dan staat dit bedrag morgen al op onze rekening. Voor ons was dit niet geheel onbelangrijk!”

Bistro Iris

Kurt: “Wij hebben enkel positieve ervaringen met de mobiele betaalterminal CCV Compact en de CCV-medewerkers. Tot op heden verliep alles probleemloos en als er zich iets voordoet, weten we dat de hulplijn altijd bereikbaar is en ons met plezier verder helpt.”

CCV werd mij aanbevolen door...

Algemene deelnamevoorwaarden

  • Dit aanbod van CCV Belgium is niet-bindend en kan op elk moment worden gewijzigd of beëindigd zonder voorafgaande kennisgeving of bekendmaking.
  • Elke deelnemer moet de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt.
  • Een nieuwe klant kan alleen worden doorverwezen als deze in de afgelopen 6 maanden voorafgaand aan de aanbeveling geen CCV-klant is geweest in het desbetreffende productsegment.
  • De kortingscode wordt toegekend zodra de nieuwe klant het contract rechtsgeldig heeft gesloten en deze niet binnen de wettelijke termijn is herroepen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.