Joyce Brunfaut

Casestudy CCV

Zo verspreid je liefde met gepersonaliseerde geschenken en bied je vlotte betalingen aan.

Joyce (25) lanceerde BiBaBoe-Gifts in bijberoep, en met succes. Een mooie winkel en webshop waar je een brede waaier aan (gepersonaliseerde) geschenken kan vinden. Toen haar bedrijf begon te groeien, voelde Joyce de nood aan een betrouwbare betaaloplossing. Joyce koos voor de CCV Mini en we zijn heel erg benieuwd naar haar ervaringen!

Sector: Geschenken en gepersonaliseerde voorwerpen

Locatie: Ieper, België

Website: https://www.bibaboegifts.be/

CCV Mini

Zo heeft CCV geholpen

Joyce richtte haar winkel op in 2016 van thuis uit. In het begin waren haar klanten vooral mensen uit haar dichte omgeving, maar zodra de winkel goed begon te draaien, wilde ze meer mensen aantrekken. Zo richtte ze haar webshop op in 2017. Joyce beschouwt haar fysieke winkel en haar webshop als één. Sommige klanten bestellen online en pikken hun bestelling dan op in de winkel. Of omgekeerd! Haar Facebookpagina is daarnaast ook erg geschikt om nieuwe klanten te bereiken. In haar zoektocht naar een geschikte betalingspartner wilde Joyce vooral een betaalbare en mobiele betaaloplossing vinden. Ondertussen maakt Joyce gebruik van de CCV Mini.

5 redenen om voor CCV te kiezen:

Een betaaloplossing voor ieder type onderneming

Betrouwbare terminals - uitstekende ondersteuning

Wij spreken jouw taal (lokale ondersteuning)

Experten in online en offline betalingen

Gebruiksvriendelijke webshopoplossing met online betalingen

CCV Mini

De CCV Mini is een heel budgetvriendelijke betaaloplossing. Bovendien is het smalle, compacte design van het CCV Mini-toestel handig om overal mee te nemen. Wist je trouwens dat je met dit toestel zowel met de kaart als contactloos kunt betalen? Bij CCV is veiligheid het allerbelangrijkste. Deze kaartlezer voldoet aan de meest recente PCI veiligheidsnormen waardoor je jou geen zorgen hoeft te maken wat betreft fraude of misbruik.

Joyce Brunfaut

Resultaat

Joyce groeit jaar na jaar en maakt mensen blij met haar lokale winkel én webshop.

“Het was erg duidelijk wat ik nodig had: een betaalbare betaaloplossing die ik met me mee kon nemen. De CCV Mini kwam er duidelijk naar voor als winnaar en ik ben nog steeds heel tevreden over het gebruiksgemak ervan.”

Een lokale betalingspartner nodig ?

Probeer onze online calculator en ontdek jouw belangrijkste groeimogelijkheden.

Test het nu