Bakkerij A&B: investering in een betaalterminal op vraag van klanten

Bakkerij A&B

Bakkerij A&B is sinds 1946 een vaste waarde in Puurs. Kleindochter Anke en haar man Bart namen de zaak in 2002 over om ze in de familie te houden. Omdat steeds meer consumenten vroegen om met de kaart te betalen, investeerden ze recent in een CCV-betaalterminal.

Klantenbinding

Anke: “De bakkerij is al voor meer dan 4 generaties gekend in Puurs. Er heerst hier nog een echte dorpsmentaliteit en we kennen dan ook bijna al onze klanten bij hun voornaam. We vinden het echt leuk om met hen een babbeltje te doen en naar hen te luisteren.”

Ook kleine bedragen met de kaart

Anke: “We zien en horen een verandering in de manier van betalen: waar vroeger bijna iedereen met cash geld betaalde, krijgen we van meer en meer klanten de vraag om met de kaart te kunnen betalen. In onze bakkerij gaat het vaak om kleine bedragen, maar dat weerhoudt de mensen er niet van om hun bankkaart boven te halen. Daardoor hebben we beslist om met een vaste betaalterminal van CCV van start te gaan.” 

Contactloos is een leuke extra

Anke:  “We willen onze klanten laten betalen op de manier die zij willen. Waar ouderen vaker nog cash geld bovenhalen, zien we dat studenten sneller hun betaalkaart bovenhalen. Een leuke extra is dat klanten met de CCV-betaalterminal ook contactloos kunnen betalen. Aangezien je geen pincode hoeft in te geven voor bedragen onder de €25, volstaat het om de kaart gewoon kort boven het betaalscherm houden. Zo gaat het afrekenen nog sneller en gemakkelijker!”

Aanvaard jij al elektronische betalingen?

Merk jij net als Anke dat meer consumenten met de kaart willen betalen, maar heb je nog geen betaalterminal in je zaak? Wij denken graag met je mee naar een gepaste betaaloplossing!