Brasserie De Molen: vrijheid in betalingen

Brasserie De Molen

Dicht bij het centrum van Lokeren, maar toch erg gezellig gelegen vind je Brasserie De Molen! Dagobert, Karin en hun zoon verwelkomen je met veel plezier voor een lunch, pannenkoek of uitgebreid diner. Karin vertelt ons met veel trots over hun zaak en de ervaringen met de nieuwe mobiele betaalterminal van CCV.

Enorme vrijheid in betalingen

“Sinds de start van de onderneming werken we samen met CCV voor onze betalingen. We kozen voor de nieuwe mobiele terminal en deze bevalt ons enorm goed! Klanten kiezen zelf waar ze willen betalen: aan tafel, aan de bar of in de zomer op het terras. Dit draagt bij tot de service die aan onze klanten willen bieden”, aldus Karin.

CCV-Mobile-300x300

Altijd verbinding (4G/Wifi)

“Een groot voordeel vinden wij dat de betaalterminal altijd en overal gebruikt kan worden! Hij is draadloos en switch automatisch tussen onze wifi verbinding en 4G zonder dat wij hier iets moeten voor doen. Tijdens de jaarlijkse buurtfeesten kan ik dus ook een heel eind van onze brasserie vlot betalingen ontvangen”, zegt Karin.

Klaar voor alle betaalmethoden 

Dagobert en Karin merken dat steeds meer klanten kiezen voor betaalgemak en -snelheid. Contactloos betalen komt steeds vaker ter sprake en kan heel eenvoudig met deze mobiele terminal! Even de kaart boven het scherm van de terminal houden en klaar! Karin:”Naast de snelheid van het toestel, vinden wij het er ook mooi uitzien wanneer we ermee aan tafel gaan!”

Meer info?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de prijs van onze nieuwe mobiele betaalterminal? Vul het contactformulier in en onze medewerkers contacteren je zo snel mogelijk.

CCV heeft een ruim aanbod betaaloplossingen voor horecazaken! Twijfel je tussen een mobiele of vaste betaalterminal, of tussen onze koop-en huurformules? Wij geven een woordje uitleg en tonen de betaaloplossingen van CCV voor de horecasector.