Dé betaaloplossingen voor beauty- en wellnesszaken

Wat een prachtige job! Je zorgt er elke dag voor dat mensen er goed uitzien of dat ze volledig ontspannen zijn. We kunnen ons inbeelden dat je dagelijks heel wat klanten over de vloer krijgt. Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk tijd aan elke klant besteden. Cash betalingen zorgen er soms voor dat je dat niet lukt. Waarom dus niet overschakelen op elektronische betalingen?

Hallo betaalterminal

Cash geld ontvangen is altijd leuk. Maar het vraagt vaak heel wat van ondernemers. Ten eerste: een goeie focus. Je wilt klanten het juiste bedrag teruggeven, niet alleen voor hen maar ook voor jezelf. Daarnaast komt bij cash geld heel wat administratie kijken, en dat neemt veel tijd in beslag. Tijd die je liever besteedt aan een extra klant bijvoorbeeld.

Als je elektronische betalingen aanvaardt, verdwijnt een groot deel van jouw administratie. Bovendien gebeuren dergelijke betalingen in enkele seconden, waardoor je dus sneller aan de volgende klant kan beginnen. Het is ook bewezen dat mensen die elektronisch betalen, vaak maar uitgeven. Een voorbeeld: in jouw zaak verkoop je ook allerlei producten. Klanten die cash geld bij zich hebben, zullen vaak onvoldoende centen bij hebben om een product te kopen. Resultaat? Ze kopen het product niet. Kunnen jouw klanten elektronisch betalen? Dan kan je er zeker van zijn dat ze het product mee afrekenen.

Wat zijn jouw opties?

Er zijn heel wat betaaloplossingen op de markt. Het is niet onbegrijpelijk als je door het bos de bomen niet ziet. Daarom lijsten wij 3 betaalopties voor jouw beauty- of wellnesszaak op.

  1. De vaste toonbankterminal
    Je hebt waarschijnlijk een vast afrekenpunt in jouw zaak. Dan is de vaste betaalterminal CCV Budget dé oplossing voor jou. Het is een eenvoudig toestel met geïntegreerde ticketprinter. Zo voorzie je jouw klanten altijd van een kasticket. Jouw klanten kunnen hierop betalen op de traditionele manier (kaart + pincode) maar kunnen evengoed contactloos of met QR-code betalen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een vaste internetverbinding.
  2. De compacte mobiele betaalterminal
    Ben je kapper of schoonheidsspecialist(e) en ga je vaak bij mensen thuis? Dan is de mobiele betaalterminal CCV Mini iets voor jou. Dit draadloze toestel werkt dankzij een Bluetooth-verbinding met jouw smartphone of tablet en laat je dus toe om eender waar betalingen te ontvangen. Het toestel is net compact ontworpen zodat je het gemakkelijk met je meeneemt.
  3. Webshop
    Een mooie aanvulling op jouw zaak die we je niet willen onthouden. Als je bepaalde producten of accessoires in je zaak aanbiedt, is het een goed idee om die ook online aan te bieden. Klanten hebben vaak iets nodig maar wachten misschien liever tot hun volgende afspraak omdat ze niet in de buurt moeten zijn. En vaak vergeten ze dan nog om het item te kopen eens ze in je zaak zijn. Een webshop lost dat probleem op. Dan kopen je klanten wanneer ze maar willen. Bovendien laat een webshop je toe om een groter klantenbestand uit te bouwen. Niet-klanten kunnen zo jouw zaak ook leren kennen én iets aankopen.

Ben je er niet klaar voor om een betaalterminal aan te kopen? Geen zorgen: je kan die bij CCV ook huren! Als er een moment komt waarop je liever de investering aangaat, kan je jouw gehuurde betaalterminal van ons overkopen.