Shopaholic Storage: waar je met veel plezier komt winkelen

Shopaholic storage

Ben je in de regio van Eke op zoek naar persoonlijk kledingadvies? Ga dan zeker eens langs bij Shopaholic Storage,eigenares Mimi ontvangt je er met een brede glimlach. Vanaf dag 1 is ze fan van elektronische betalingen en wij zijn blij haar hierbij te kunnen helpen. Lees hier waarom ze bewust koos voor een mobiele betaalterminal.

Iedereen is welkom

"In Shopaholic Storage staat plezier en gezelligheid voorop. Bij het aankopen van de collecties probeer ik dan ook voor ieder wat wils mee te nemen. Mijn klanten zijn dan ook dames van alle maten en leeftijden die ik met veel plezier help bij het kiezen van een nieuwe outfit waar zij zich mooi in voelen."

Facebookfoto's werpen hun vruchten af

"In de twee jaar dat Shopaholic Storage bestaat, heb ik reeds een mooi klantenbestand opgebouwd met mensen uit de regio. In de hoop om nieuwe klanten aan te trekken, plaatsen we geregeld foto's van nieuwe kledingcollecties op Facebook en we merken dat dit aanslaat. De vraag naar een specifiek kleedje of topje is vaak des te groter als de Facebookfoto op veel reactie kon rekenen. We werken hiervoor niet met modellen, maar met klanten en vrienden die hiervoor openstaan. Dit maakt het extra leuk voor ons, maar ook toegankelijker voor andere mensen."

Sociaal contact en advies

"Sociaal contact is voor mij altijd belangrijk geweest en als vrouw ben ik natuurlijk al langer geïnteresseerd in mode. Mijn man gaf mij het nodige duwtje om de sprong te wagen en nu ben ik al 2 jaar trotse zaakvoerder van mijn eigen kledingzaak. Ik hou ervan om mensen te adviseren bij het kiezen van een nieuwe outfit en durf hierbij out of the box te denken."

Betalingen aanvaarden in de zaak en op modeshows

"Eigenlijk betalen al mijn klanten, jong en oud, het liefst met de kaart. Daarom vind je hier al sinds de opening een betaalterminal op onze toonbank. Het is een gemakkelijke en veilige manier om betalingen te aanvaarden in de zaak, maar ook op de modeshows die we organiseren. Dankzij de werking via WiFi nemen we het toestelletje overal mee naartoe."

Contactloos ideaal voor accessoires

"Het gebeurt vaak dat mannen hier op zoek gaan naar een kleine attentie voor hun vrouw. Bij zo'n kleine bedragen promoten we sterk het contactloos betalen. Het is even veilig, maar gaat extra snel aangezien men geen pincode hoeft in te geven.

Aanvaard jij al elektronische betalingen?

Merk jij net als Mimi dat jouw klanten het liefst met de kaart  betalen, maar heb je nog geen betaalterminal in je zaak? Vraag onze betaalexperts om advies of kom via de betaalconfigurator in 1 minuut te weten welke terminal bij jouw zaak past!

 

Mimi, zaakvoerder Shopaholic, aan het woord

Mimi, zaakvoerder Shopaholic, aan het woord