Wat is de voordeligste betaaloplossing voor mijn zaak?

Trend 1-low_res

Jij, als startende of ervaren ondernemer, bent op zoek naar een passende en voordelige betaaloplossing. Maar welke oplossing is het meest geschikt voor jouw zaak? En welke extra kosten zijn er verbonden aan een betaalterminal? Bij de all-in betaalpakketten van CCV zijn zowel de betaalterminal, de service als de transacties inbegrepen. CCV regelt alles voor je zodat je nooit teveel betaalt en je je zonder zorgen kan focussen op het runnen van je zaak. Hieronder lees je meer over onze 3 betaalpakketten op maat van elke ondernemer. 

Elke ondernemer wil vlot en veilig betaald worden aan een voordelig tarief. Welke betaaloplossingen hiervoor het meest geschikt zijn, ontdek je in deze blogpost. Voor we dieper ingaan op de all-in betaalpakketten van CCV, overlopen we kort de bijkomende kosten die gepaard gaan met de aanschaf van een betaalterminal.

Welke extra kosten zijn er verbonden aan een betaalterminal?

 1. De betaalterminal
  Bij de aanschaf van een betaalterminal heb je de optie om het toestel aan te kopen of te huren. Die keuze hangt helemaal van jouw voorkeur af. Bovendien bestaan er verschillende types terminals met specificaties naargelang de sector waarin je actief bent.
 2. Serviceovereenkomst
  Nadat je over jouw betaalterminal beslist hebt, sluit je een serviceovereenkomst af. Daarin staat dat je betaalterminal wordt gerepareerd of vervangen bij een storing of defect en dat je kan rekenen op automatische software-updates. Bij CCV kan je zeker zijn van een altijd werkende betaalterminal, want we zijn 7 op 7 bereikbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je plots zonder terminal valt. CCV biedt verschillende serviceformules aan, op maat van je onderneming.
 3. Transactiekosten
  Om jouw transacties te verwerken, betaal je een bedrag per transactie voor betalingen met debetkaarten. Voor betalingen met kredietkaarten wordt er een percentage van het aankoopbedrag aangerekend. Wil je zeker zijn dat je niet te veel betaalt voor jouw transacties? Ontvang hier advies op maat.

Wat zijn de voordelen van all-in betaalpakketten?

Om het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken, stelde CCV verschillende all-in betaalpakketten samen. De voordelen?

 • Zowel de betaalterminal, transacties en service zijn inbegrepen in het totaalpakket.
 • Er is slechts één aanspreekpunt voor je betaaloplossingen: alles wordt voor jou geregeld zodat je je kan focussen op het runnen van je zaak.
 • Je betaalt een vast maandelijks bedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
 • Je kan kiezen uit 3 pakketten. We zijn er natuurlijk om je te adviseren, maar je kiest zelf welk pakket het best aansluit bij je zaak.
 • Je hoeft geen rekening meer te houden met extra kosten. Je krijgt een transparant pakket voor het aanvaarden van verschillende betaalmethoden.
 • Er is geen grote investering vereist.

Welke all-in betaalpakketten biedt CCV aan?

CCV biedt verschillende betaalpakketten aan omdat we ons ervan bewust zijn dat iedere ondernemer andere noden heeft. Wat deze betaalpakketten wel met elkaar gemeen hebben? Bij problemen word je 7 op 7 geholpen door een technieker ter plaatse.

Vind jouw pakket op maat:

 1. Starterspakket
  Het Starterspakket zorgt ervoor dat jij als startende ondernemer in no-time elektronische betalingen kan ontvangen. Met behulp van een betaalbaar huurpakket laat je je klanten betalen hoe ze willen: Bancontact, Maestro, contactloos of via QR-code.
  Meer info
 2. Fix pakket
  Deze alles-in-één oplossing staat handig en compact op jouw toonbank en is volledig klaar om contactloze en QR-code-betalingen te aanvaarden. Met de CCV Budget terminal aanvaard je bovendien alle betaalkaarten en maaltijdcheques.
  Meer info
 3. Switch pakket
  Ontvang vlot elektronische betalingen met de CCV Mobile. Deze mobiele alles-in-één oplossing gebruik je altijd en overal en aanvaardt de nieuwste betaalmethoden zoals contactloos en QR-betalen. Met de CCV Mobile aanvaard je bovendien alle betaalkaarten en maaltijdcheques. Een onmisbaar betaalpakket voor marktkramers of ondernemers die vaak onderweg zijn.
  Meer info

 

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd en heb je al een beter idee van de beste en meest voordelige betaaloplossing voor jouw zaak. Ontvang je graag persoonlijk advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren