Wat is inbegrepen in de CCV betaalpakketten?

Met een betaalpakket betaal je een vast bedrag voor jouw volledige betaaloplossing: terminal, transacties en onze service. Daarmee ben jij zeker van de juiste ondersteuning van je zaak. Maar wat komt er bij zo’n betaalpakket allemaal juist kijken? En wat zorgt voor de beste prijs-kwaliteit? 

Bij het huren van een betaalterminal komen kosten kijken die telkens in drie luiken te verdelen zijn: de betaalterminal, de transactiekosten en de service. Wat belangrijk is voor jou in elk van die domeinen, speelt ook een grote rol in de keuze van jouw betaalpakket.

1. De betaalterminal

Een betaalterminal huren of kopen: beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je huurt, heb je de zekerheid dat je betaalterminal automatisch vernieuwd of geüpdatet wordt. Hier leg je een maandelijks bedrag voor neer. Je kan ook een betaalterminal kopen. Welke optie het meest geschikt voor je is, ontdek je hier.

2. Service en connectiviteit

Een serviceovereenkomst dekt je in wanneer je betaalterminal kapot is en/of storingen en defecten vertoont. De terminal wordt dan gerepareerd of vervangen. Bij de huur van een betaalterminal is deze overeenkomst verplicht, maar niet inbegrepen in de prijs van de terminal.

Kies je voor een betaalpakket? Dan is het servicecontract Plus wel inbegrepen in de prijs en komt één van onze techniekers bij problemen binnen 24u bij jouw langs, op eender welke dag.

Ontdek onze serviceformules.

3. Transactiekosten

Elke transactie brengt transactiekosten met zich mee. Zo betaal je een bedrag per transactie voor betalingen met debetkaarten (tenzij onder 5 euro, dan is de verwerking gratis) en wordt er een vast percentage van het aankoopbedrag aangerekend voor betalingen met een kredietkaart.

Bereken hier je transactiekosten.

Waarom kiezen voor een betaalpakket?

Een betaalpakket bundelt alle mogelijke kosten die bij een gehuurde betaalterminal komen kijken, in plaats van dat je ze telkens apart betaalt. Je betaalt hiervoor een vast maandelijks bedrag. In ruil wordt alles voor je geregeld en heb je één aanspreekpunt voor als zich iets zou voordoen.

Een overzicht van de CCV-betaalpakketten

CCV heeft 3 verschillende betaalpakketten. Je kan ze in dit overzicht heel mooi met elkaar vergelijken. Hier lijsten we ze graag nog even op:

Het Starterspakket (€ 39 per maand)
Het Starterspakket omvat alle essentials voor een beginnende ondernemer. Van de huur van een beste betaalterminal (CCV Budget) tot de eerste 100 debettransacties (zoals Bancontact of Maestro). Deze transacties krijg je helemaal gratis. Ga je boven de 100? Dan betaal je volgens een transactieschijf: hoe meer transacties, hoe goedkoper.

Loopt er iets mis? Dan kan je een beroep doen op Service Plus, onze dienst waarmee je binnen 24u en 7 op 7 geholpen kan worden door één van onze techniekers in je zaak. Zo ontvang je zorgeloos elektronische betalingen.

Lees meer over het CCV Starterspakket

Het Fix pakket (€ 49 per maand)
Het CCV Fix pakket is ideaal voor een zaak in groei. Net als bij het Starterspakket, huur je met dit pakket de CCV Budget, een vaste betaalterminal voor op je toonbank. Hiermee aanvaard je vrijwel alle betaalmethoden en zelfs maaltijd- en ecocheques!

Dankzij Service Plus word je ook hier bijgestaan door één van onze techniekers bij problemen. Het grote verschil met het Starterspakket is dat je met het Fix pakket geniet van 250 gratis debettransacties in plaats van 100. Verwerk je meer dan 250 transactie? Dan betaal je transactiekosten maar verval je wel in een verminderd tarief.

Voorbeeld: stel dat je met het Fix betaalpakket 300 transacties verwerkt in de maand juni. Hierdoor val je in de schijf van € 0,13 per transactie. Aangezien je de eerste 250 transacties gratis krijgt, worden de resterende 50 transacties gefactureerd aan € 0,13 per transactie.

Lees meer over het CCV Fix pakket

Het Switch pakket (€ 59 per maand)
Ben je een ondernemer die het betaalcomfort wilt om zijn klanten overal te laten betalen? Met het Switch pakket huur je de CCV Mobile, een mobiele betaalterminal die zich perfect leent voor horecazaken en ambulante handel. Ook hierbij geniet je van 250 debettransacties en een technieker ter plaatse binnen de 24u, 7 dagen op 7.

Het pakket is vooral populair dankzij de flexibiliteit van de betaalterminal: veel zaken werken zonder vaste internetverbinding, wat van een betaalpakket met CCV Mobile dus een interessante oplossing maakt.

Lees meer over het CCV Switch pakket

 

Dit zijn de 3 betaalpakketten van CCV. Nu is het aan jou om de beste betaaloplossing voor jouw zaak te vinden. Je kan hiervoor onze betaalconfigurator gebruiken. Daarin geef jij ons enkele kenmerken van jouw zaak en stellen wij het ideale betaalpakket voor je samen.