Welke betaalterminal plaats je in je kleding- of schoenwinkel?

Met een winkel in fashion retail wil je jouw klanten enkel een uitstekend service bieden. Service kan heel ver gaan maar een vriendelijke lach en babbel en het nodige advies staan hier altijd centraal. Wist je echter dat de manier waarop jouw klanten betalen jouw service ook bepalen? Een elektronische betaaloplossing biedt hier mogelijkheden.

De voordelen van elektronisch betalen

Iedere ondernemer of handelaar wil meer tijd voor zijn klanten. Logisch ook want dat hoort bij de dienstverlening die je in je winkel aanbiedt. Afrekenen met cash geld daarentegen bespaart je geen tijd. Je moet het geld tellen, berekenen hoeveel je teruggeeft en er zeker van zijn dat je ook het correcte bedrag teruggeeft. Met elektronische betalingen is dat verleden tijd. Jouw klanten kunnen sneller afrekenen waardoor jij meer tijd hebt om andere klanten advies op maat te geven. Daarnaast is het gewoon veiliger om elektronische betalingen te aanvaarden. Als je minder cash geld in omloop hebt, loop je minder risico op diefstal.

Maar dat zijn niet de enige voordelen. Het is bewezen dat klanten meer kopen als ze elektronisch betalen. Klanten die aankopen doen met cash geld, zijn al geneigd om stukken te laten liggen omdat ze onvoldoende geld bij zich hebben. Wie elektronisch betaalt, hoeft hier geen rekening mee te houden. Het aanvaarden van elektronische betalingen is dus een goede zaak voor jouw omzet.

Welke betaalterminal kies je?

Wie zich nog niet verdiept heeft in de wondere wereld van betaalterminals, heeft absoluut geen idee welke hij moet kiezen. Daarom geven we je drie handige tips.

  1. CCV Budget
    Deze vaste betaalterminal is perfect als je een vast afrekenpunt in jouw winkel hebt. Het is tegelijkertijd ook de meest voordelige oplossing. Hij is eenvoudig in gebruik en heeft een geïntegreerde ticketprinter. Naast traditionele betalingen met de kaart, ontvang je ook contactloze en QR-betalingen. Het enige wat je nodig hebt, is een vaste internetverbinding en een stopcontact voor de laadkabel.
  2. CCV Mobile
    De CCV Mobile is een mobiele, draadloze betaalterminal die je overal in je zaak kan gebruiken. Hier heb je uiteraard een stabiele WiFi- of 4G-verbinding voor nodig. Beide zijn mogelijk met de CCV Mobile dankzij de gratis SIM-kaart voor 4G. Deze betaalterminal heeft een geïntegreerde ticketprinter en kan gekoppeld worden met jouw kassasoftware.
  3. CCV Pinpad P400
    De P400 is een pinpadterminal die je kan koppelen met jouw softwarepakket of kassa. Het toestel functioneert via een vaste internetverbinding. Zeer handig voor jou is dat je het bedrag niet meer hoeft in te geven. Dat wordt automatisch doorgestuurd door jouw kassasysteem. Je aanvaardt er trouwens alle betaalmethoden mee.

Afhankelijk van jouw financiële situatie, kan je ervoor kiezen om jouw betaalterminal te huren of te kopen. Beide oplossingen hebben hun eigen voordelen. Daarnaast kan je zelf samenstellen wat je nodig hebt of kan je kiezen voor één van de CCV betaalpakketten.

Maar er is nog een andere mogelijkheid: een webshop. Zo leren nog meer mensen jouw zaak kennen én verkoop je nog meer. Handig is ook dat we één omgeving voor je creëren waar je zowel de betalingen in jouw offline en in jouw online zaak kan bekijken.