OrDent: hoe de CCV Smart deze familiale tandartsenpraktijk helpt

OrDent

Eerlijk is eerlijk, niemand staat te springen om naar de tandarts te gaan. In tandartsenpraktijk OrDent slaagt Julie erin om je onmiddellijk op je gemak te stellen en te voorzien van kwalitatieve tandheelkunde. Nieuw in haar praktijk is de CCV Smart betaalterminal, gekoppeld aan hun tandheelkundige software. Wij brachten hen een coronaproof bezoekje!

 

Kleinschalig, maar des te persoonlijker

Julie: “OrDent is een kleinschalige tandartsenpraktijk met een familiaal karakter waar de patiënt centraal staat. Het feit dat we dagelijks andere mensen helpen, zowel op het gebied van gezondheid als esthetiek, zijn voor ons belangrijke drijfveren. Al sinds de opstart, 35 jaar geleden, vinden we het heel belangrijk dat elke patiënt kwalitatieve tandheelkunde op eigen maat krijgt.”

Inspelen op de betaalvoorkeur van patiënten

Julie: “De overgrote meerderheid van onze patiënten verkiest om elektronisch te betalen. Zeker sinds het begin van de coronacrisis is dit echt wel de gouden standaard geworden. We kozen ook heel bewust voor de kassagekoppelde CCV Smart betaalterminal: deze is extra hygiënisch dankzij de twee modules (één voor ons en één voor de patiënt), maar is ook gelinkt aan ons tandheelkundig programma. De kans op een fout bij het intypen van het bedrag is dan ook nihil.”

 

koppeling ccv smart

“Één van de grote voordelen van CCV in vergelijking met andere systemen is de snelle bruto-uitbetaling. Betaalt een patiënt vandaag € 80 via de betaalterminal, dan staat dit bedrag morgen al op onze rekening. Voor ons was dit niet geheel onbelangrijk!”

 

Julie haar tip voor startende collega-ondernemers:

“Gewoon niet twijfelen en maak de stap het elektronisch betalen van bij de start.”

Meer weten over de nieuwe CCV Smart?  Hier vind je alle voordelen en de prijsinformatie voor aankoop en/of huur.

 

Tandartsenhuis OrDent over de nieuwe CCV Smart

Tandartsenhuis OrDent over de nieuwe CCV Smart