Kom langs bij CCV op Horeca Expo

CCV tijdslijn

Breng je tussen 19 en 22 november een bezoek aan de Horeca Expo in Gent? Kom dan zeker langs op stand 1142 in hal 4. Daar stelt CCV je graag voor aan de nieuwste ontwikkelingen in de betaalsector, zoals de CCV Compact A77, CCV Mobile A920 en onze nieuwe vaste terminal de CCV Duo Base. Je geniet tijdens dat gesprek van een gratis donut! Maar er is meer!

Empowering payment

Voor ondernemers die betalingen willen ontvangen, heeft CCV totaaloplossingen op maat van hun zaak. Van betaalterminal tot het verwerken van offline én online transacties.

1. Betaalterminal

Het enige wat je wilt, is dat jouw klanten snel, gemakkelijk maar vooral veilig kunnen betalen. Ons ruim assortiment aan betaalterminals kan je hierbij helpen. Kopen of huren? Het is allebei perfect mogelijk. Op Horeca Expo is er een exclusieve kortingsactie bij aankoop van een nieuwe terminal, want wij bieden een gratis installatie aan ter waarde van 106 euro!

2. Transacties

Met een betaalterminal alleen ben je natuurlijk niet veel. Want de transacties die je ontvangt, moeten ook verwerkt worden. Bij CCV berekenen we een persoonlijk tarief én hang je niet vast aan een maandelijks abonnement.

3. Online ondernemen

Online shoppen is populairder dan ooit. Met CCV Shop bouwen we je eigen webshop, met of zonder bestel- en afhaalmodule. Voor de verwerking van jouw online transacties kan je dan weer terecht bij CCV Online Payments. Combineer je beide? Dan kan je alles van jouw online onderneming in één omgeving raadplegen.

Zien we je op Horeca Expo?

Je leest het: we hebben veel om over te praten! Kom dus zeker even langs. Plan jouw bezoek al in met een gratis toegangscode die je via jouw contactpersoon binnen CCV kan krijgen.

Tot snel!

 

* Meer details over de voorwaarden van deze kortingsactie vind je op onze stand op Horeca Expo.